..
........ .... .... .... ....
På grunn av flytting tar vi midlertidig ikke imot bestillinger. Jeg håper vi kommer igang igjen før jul :)

Lueproduksjon
Vi spesiallager alle luer etter din størrelse og ditt fargevalg.Vet du ikke hva du vil ha? Vi hjelper deg gjerne på mail :)

Tillegg for tekst er 100 kr per linje og maks 10 bokstaver (på størrelse 58)

Om du vil ha andre mønster, kontakt oss for pris og mer informasjon på post@bomsbeanies.no

Bestill din lue
Fraktkostnaden er 35,- kr i norge og 70,- kr til utlandet. Når du bestiller lue vil du motta en mail med betalingsinformasjon innen to dager. Har du ikke mottatt mailen, vennligst sjekk at du har oppgitt riktig epost.

Leveringstid
Når betalingen er registrert blir du satt opp på venteliste. Leveringstiden er normalt på 3-14 dager fra betalingen er registrert. Vær observang på at det kan bli lenger leveringstid under høysesong (før jul etc), eller om vi er bortreist. Forlenget leveringstid vil bli offentliggjort på denne siden og på nyhetssiden vår på facebook.


Gavekort
Kjøp gavekort til jul! Bestill som vanlig ved å trykke på ordreknappen under, men noter "gavekort" og ønsket beløp under "andre detaljer" og la luebeskrivelsen stå blankt. Prøv å tilpasse beløpet til en av luemodellene. 35,- kr tillegges alle gavekortkjøp. Dette inkluderer frakt av gavekortet til deg, og frakt av lue innenfor Norge når gavekortet benyttes.

Gavekortet er profesjonelt printet på matt papp og leveres i en tilpasset hvit blank konvolutt. Husk å skrive din egen adresse i adresse-feltet!

E-mail: post@bomsbeanies.no All rights reserved © 2008